• +10 jaar ervaring
  • Gratis consult
  • Samenwerking met ziekenhuis
  • NL BIG geregistreerde artsen

gezicht en lichaam

gezicht en lichaam

Een stralend uiterlijk, dat willen we allemaal wel! Soms zit het een beetje tegen en dan helpen we de natuur een handje. De experts van Laser Company vertellen u hoe.

Gelukkig zijn met uw gezicht en lichaam

Een perfect lichaam is het ideaal, maar natuurlijk heeft bijna niemand dat. Niemand is volmaakt en dat is maar goed ook. Toch streven we allemaal naar een perfect(er) gezicht en lichaam. Gelukkig zijn is vaak een kwestie van je lekker voelen met je eigen gezicht en lichaam. LaserCompany kan u daarbij helpen. Maak voor meer informatie een afspraak voor een gratis consult met onze specialisten van gezicht en lichaam.

Laser Company biedt een aantal mogelijkheden die helpen om u goed te voelen. Een daarvan is het verwijderen van oneffenheden op de huid van uw gezicht en lichaam: pigmentvlekken, (spat)aderen, couperose of zonnevlekken. Maar u kunt ook bij Laser Company terecht voor een New Shape behandeling. Dit is een geavanceerde methode die onder andere cellulite vermindert.

Ook mannen kiezen voor behandelingen van Laser Company

De experts van Laser Company zijn ervaren in het behandelen van gezicht en lichaam van vrouwen én mannen. Steeds meer mannen ontdekken dat onze behandelingen hiervoor heel eenvoudig en effectief zijn. Ontharing is populair bij mannen, maar ook het verwijderen van pigmentvlekken of rode spinnetjes. Steeds meer mannen nemen maatregelen om hun uiterlijk te verbeteren. Dat is logisch, want ook mannen willen er representatief uitzien. Wij helpen u daar graag bij!

Laser Company

...is sinds 2004 actief in de markt van gezondheid en wellness. In onze ruim opgezette en hypermodern uitgeruste kliniek bieden wij u talloze medische en esthetische behandelingen binnen uiteenlopende disciplines.

Laser Company 2014 © | Privacy