Anti Aging – Injectables

Botox

Botuline Toxine is een eiwit dat vrij in de natuur voor komt en uitermate effectief is voor het behandelen van fronsrimpels, kraaienpootjes en lachrimpels.

Het wordt door de arts rechtstreeks in de spier ingespoten waardoor deze niet meer kan aanspannen, en de rimpels dus ook niet meer te zien zijn.
Indien gewenst kan de behandeling na enkele maanden herhaald worden waarna het resultaat langer zichtbaar zal blijven.

Naast het behandelen van rimpels en lijntjes kan botuline toxine ook uitstekend worden ingezet bij hoofdpijn- en migrainepatiënten.
Ook mensen die last hebben van overmatige transpiratie kunnen baat hebben bij een botox-behandeling. Het materiaal wordt dan ingespoten in de oksels, voeten of handen.

Botuline toxine wordt al jarenlang wereldwijd veelvuldig gebruikt en is, onder de juiste omstandigheden, volledig veilig wanneer dit door een kundige arts wordt ingespoten.

 

Radiesse

Radiesse is een ‘longer lasting’ tijdelijke filler (12-18 maanden resultaat) voor rimpels, contouren en handen. Radiesse is een tijdelijke filler die wordt gebruikt voor het opvullen van rimpels en het verbeteren van contouren in het gezicht, zoals:

 • het opvullen van de neuslippenplooi
 • het verzachten van marionetlijnen en afhangende mondhoeken
 • volumeverbetering van jukbeenderen en wangen
 • verbetering van contouren kaaklijn
 • kinvergroting bij kleine of sterk teruggetrokken kin
 • niet-chirurgische neuscorrecties
 • huidverjonging

Wat doet Radiesse?

Radiesse biedt een onmiddelijke verbetering, zodat een client er al beter uitziet op het moment dat Radiesse geïnjecteerd wordt. Daarnaast stimuleert Radiesse het lichaam tot het aanmaken van nieuw collageen voor resultaten die 12-18 maanden aanhouden.

Wat is Radiesse?

Radiesse is een duurzaam, injecteerbaar huidvulmiddel (implantaat) dat gebruikt wordt voor de augmentatie van zacht weefsel, zoals gelaatsrimpels, plooien en contouren.

Radiesse is een lang blijvend, maar niet permanent vulmiddel. Het door de FDA goedgekeurde Radiesse bestaat uit calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen gesuspendeerd in een waterige gel. Radiesse is het eerste vulmiddel dat niet alleen volumevervanging biedt voor rimpels, plooien en vetverlies, maar ook het lichaam stimuleert om nieuw collageen te produceren. Deze unieke werking herstelt de volheid en de contouren van een jeugdig, gezond uiterlijk met duurzame resultaten die gemiddeld één jaar of langer aanhouden. Radiesse is uitermate veilig, biocompatibel en 100% biologisch afbreekbaar.

De behandeling met Radiesse

Afhankelijk van het te behandelen gebied en uw wensen wordt u vooraf verdoofd. Radiesse wordt met een dun naaldje wat dieper in de huid geïnjecteerd. Na de behandeling kan de huid er wat rood en gezwollen uitzien. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Dit is van tijdelijk aard. De zwelling trekt na 2-5 dagen weg. De eventuele blauwe plekjes kunnen met make-up goed gecamoufleerd worden. De behandeling met Radiesse duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Voor de kosten verwijzen wij u naar onze tarievenlijst.

Voorafgaand aan de behandeling heeft u altijd een vrijblijvend en gratis consult met de arts. Natuurlijk mag u ook eerst in de kliniek langs komen voor een vrijblijvend consult met een van onze medewerkers om u te laten informeren over alle mogelijkheden voor anti-aging. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 0800-55 777 55.

Stylage

Naarmate we ouder worden, wordt dat met name zichtbaar in ons gezicht.

Dit is het gevolg van volumeverlies door een vermindering van bindweefsel dat het gezicht juist de jeugdige en gladde uitstraling geeft.

Je gezicht begint er moe uit te zien en je krijgt lijntjes. Er zijn ook ander factoren die een rol spelen in het ontstaan van rimpels in het gezicht, zoals lachen en gezichtsbewegingen. Als gevolg daarvan ontstaan er lachrimpels of kraaienpootjes.

Wat doet Stylage?

De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en kunnen de lippen meer volume geven. Tevens kun je door het gebruik van Stylage de gezichtscontouren verfraaien. Stylage is een gel die in de huid wordt geïnjecteerd om het volume van de huid te herstellen.

Stylage tast de expressie in het gezicht niet aan.

Wat maakt Stylage uniek?

Stylage heeft een aantal unieke eigenschappen:

 • Stylage heeft een unieke IPN technologie. IPN staat voor “Interpenetrated Network”, in dit geval interpenetratie (vervlechting) van de crosslinked hyaluronzuur moleculen. Hyaluronzuur is een bestanddeel van het menselijk bindweefsel dat de opvulling van het steunweefsel vormt. Hyaluronzuur verhoogt de intercellaire vochthuishouding en beschermt de celstructuur. Dit zuur is niet afkomstig van dieren wat ook bijdraagt aan een minimale risico op allergie of overgevoelige reacties.
 • Stylage heeft als enige hyaluronzuur-gel een toegevoegde antioxidant, namelijk Mannitol. Mannitol heeft als voordeel dat het direct een zichtbaar effect geeft. Tevens vermindert Mannitol de (kans op) zwelling en roodheid van de huid na de behandeling.

Mannitol zit in groente en fruit en het reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen.

Stylage is een NIET permanente filler.

Het resultaat van een Stylage behandeling kan 9-12 maanden aanhouden.. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht

Hoe veilig is Stylage?

Het effect en de veiligheid van de Stylage producten zijn in talloze klinische studies bewezen.

Stylage wordt wereldwijd door artsen geadviseerd voor:

 • Lifting in het gelaat
 • Opvullen van rimpels in het gelaat (fronsrimpels, kraaienpootjes, lachrimpels, neus- en lippenplooi)
 • Accentueren van de gezichtscontouren
 • Volumevergroting van de lippen
 • Afhangende mondhoeken

Enkele soorten Stylage bevatten het verdovende lidocaïne, zodat u weinig last heeft van het prikken.

Wanneer kan ik mijn sociale activiteiten hervatten?

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en zien er heel natuurlijk uit. U kunt onmiddellijk weer aan het werk gaan en uw sociale activiteiten hervatten.

Liquid Facelift

Een Liquid Facelift

Bij Laser Company kunt u sinds kort terecht voor een Liquid Facelift. Dit is een behandeling waardoor u middels een facelift op maat, er tien jaar jonger kunt uitzien in slechts dertig minuten. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar het is nu mogelijk om een liquid facelift voor € 1.799 bij Laser Company te ondergaan.

Een liquid facelift is een ‘facelift op maat van uw gelaat’, waarbij natuurlijke rimpel-vullers worden ingezet. Na een analyse van uw gezicht wordt de jeugdigheid hersteld door op de juiste plekken volume aan te brengen waardoor de contouren en verhoudingen van het gezicht herstellen. Een liquid facelift is een vrij eenvoudige, niet-operatieve behandeling. Tijdens de behandeling kan u regelmatig meekijken in de spiegel zodat u de opbouw van de contouren en het volume goed kan volgen. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar.

De canules waarmee de behandeling wordt uitgevoerd zijn vergelijkbaar met fijne, holle naalden, maar ze zijn buigzamer en hebben een afgerond uiteinde. De opening waardoor de rimpel-vuller wordt gespoten bevindt zich aan de zijkant van de naald. Hierdoor wordt de huid niet doorgeprikt zoals bij een doorsnee naald maar schuiven de fijne bloedvaatjes en zenuwen als het ware opzij. Het effect van een liquid facelift blijft ongeveer 1 jaar behouden. Een liquid facelift kan ook worden toegepast als preventieve behandeling om gelaatsveroudering te voorkomen.

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van Hyaluronzuur, een gel dat de rimpels opvult en zorgt voor een gladder huidoppervlak. De Hyaluronzuren worden al vele jaren succesvol toegepast bij de behandeling van rimpels en bij het teruggeven van volume in het gezicht of het lichaam. De reden hiervoor is dat deze producten zeer goed gedocumenteerd zijn en een uitgesproken veiligheidsprofiel kennen.

Alle behandelingen bij Laser Company worden uitgevoerd door getrainde en gekwalificeerde artsen die BIG-geregistreerd zijn. Omdat Laser Company streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit, zult u dit ook terugvinden in de behandelingen en de service. U krijgt de garantie dat er enkel kwalitatief hoogstaande producten worden gebruikt waarvan wetenschappelijk is bewezen  dat ze resultaat bieden.  Zowel voor als na de behandeling kunt u met al uw vragen bij Laser Company terecht en wordt u geholpen waar mogelijk.
Tijdens het gratis en vrijblijvend consult kan het voorkomen dat u niet geschikt blijkt te zijn voor deze behandeling. Hier zult u echter ruimschoots op tijd van op de hoogte worden gebracht.

Contact
Laser Company
Marktlaan 1A
2132 DL Hoofddorp
info@laser-company.nl
ma. t/m vrij. 9.00-17.30 uur
0800 - 55 777 55
+31 (0)23 - 55 777 55
Video