Onze Laser

Er bestaan vele soorten en merken lasers voor ooglasercorrectie, de zogenaamde excimer-lasers.

Waarom heeft Laser Company gekozen voor de VISX Star S4 IR laser?

VISX is de uitvinder van de excimer-laser en houdt zich voornamelijk bezig met het optimaliseren van de bestaande apparatuur en het ontwikkelen van steeds geavanceerdere, nieuwe technieken. De Amerikaanse fabrikant VISX is nog altijd marktleider op het gebied van excimer-lasers, en komt vaak als eerste met nieuwe ontwikkelingen en patenten op de markt.

De Variable Spot Scanning – techniek

Als enige excimer-laser kan de laserstraal van de VISX Star S4 IR laser tijdens de behandeling variëren in formaat om de verschillende maten van afwijkingen te kunnen behandelen. Dit zorgt voor een gladdere afvlakking van het hoornvliesweefsel. Dit gladde oppervlakte is een betere basis om te behandelen waardoor er betere resultaten worden bereikt en het herstelproces sneller verloopt. De laserstraal bespaart tot wel 40% hoornvliesweefsel dan andere excimer-lasers, waardoor correctie van hogere sterktes op een veilige en verantwoorde manier mogelijk is.

De VISX Star S4 IR laser beschikt over een ingebouwde irisregistratie

Tijdens het vooronderzoek wordt er zittend een digitale opname van de bij iedereen unieke iris gemaakt. Dit is belangrijk, omdat de behandeling liggend wordt uitgevoerd en daardoor de ligging van het oog iets verandert. Door de irisregistratie zal de laser echter zorgen dat de laserpulsen het hoornvlies zullen behandelen daar waar het exact nodig is. Bovendien zal de laser niet werken wanneer de iris niet herkend wordt. Aangezien de iris net zo uniek is als een vingerafdruk, kan het niet gebeuren dat een cliënt met `verkeerde` gegevens behandeld wordt.

Onze laser wordt regelmatig nagelopen en gecontroleerd

Laser Company heeft hiervoor een onderhoudscontract met VISX afgesloten.

Contact
Laser Company
Marktlaan 1A
2132 DL Hoofddorp
info@laser-company.nl
ma. t/m vrij. 9.00-17.30 uur
0800 - 55 777 55
+31 (0)23 - 55 777 55
Video