• +10 jaar ervaring
  • Gratis consult
  • Samenwerking met ziekenhuis
  • NL BIG geregistreerde artsen

Lensimplantaten

Lensimplantaten

De mogelijkheden reiken tegenwoordig ver maar de technieken zijn helaas nog niet eindeloos.
Wanneer de sterktes van de ogen te hoog zijn, om veilig en verantwoord te kunnen laseren dan kan er eventueel uitgeweken worden naar een behandeling met lensimplantaten.

Er zijn verschillende soorten en merken lensimplantaten, die gebruikt kunnen worden. De bekendste hiervan zijn Artisan en Artiflex.
Artisan en Artiflex lenzen zijn iris gefixeerd. Deze lenzen zijn bedoeld voor de correctie van refractieve fouten. Voor iedereen die  een scherp en helder zicht wil, maar niet afhankelijk wil zijn van bril of contactlenzen. In principe kunnen alle andere lenzen ook door Laser Company geplaatst worden.

De aard van de afwijking is in combinatie met onder meer de leeftijd van de cliënt en de diepte van het oog bepalend voor de soort lens. Laser Company kan bijziendheid met lensimplantaten tot -23,5 verziendheid tot +10 behandelen.

 

Laser Company

...is sinds 2004 actief in de markt van gezondheid en wellness. In onze ruim opgezette en hypermodern uitgeruste kliniek bieden wij u talloze medische en esthetische behandelingen binnen uiteenlopende disciplines.

Laser Company 2016 © | Privacy

Laser Company van gebaseerd op reviews